Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

3DEXPERIENCE Customer FÓRUM 2013

Publikováno: 4. září 2013 | Zobrazeno: 3578x
Dassault Systemes (3DS) vstoupila do nové fáze evoluce způsobu, kterým poskytujeme hodnotu našim zákazníkum – posouváme se od PLM směrem k poskytování holistických 3D zkušeností, pomocí kterých je možné představit si udržitelné inovace schopné uvést v soulad výrobky, přírodu a život. Spojením nástrojů pro sociální inovaci, realistických 3D virtuálních zkušeností a inteligentních technologií založených na vyhledávání je 3DS průkopníkem nového technologického trendu: platformy 3DEXPERIENCE, která podpoří sociální podnik.

Seznamte se s platformou 3DEXPERIENCE od Dassault Systemes na jednom z našich 20 zákaznických for, která proběhnou po celém světe v roce 2013. Podpořte svůj byznys prostřednictvím inovativních řešení, která spojují návrháře, konstruktéry, marketéry a také zákazníky v novém „sociálním podniku“.

3DEXPERIENCE Customer FORUM je příležitostí setkat se s kolegy z nejrůznějších firem a odvětví a dozvědět se, jak dnešní lídři poskytují svým koncovým zákazníkům fascinující zkušenosti. Využijte naše 3DEXPERIENCE Customer FORUM, poznejte nejlepší odborníky a partnery odvětví a proměňte svůj byznys a své zákazníky. Získejte nové kontakty, učte se od lídru a nechte se inspirovat!

Dassault Systemes přichází, nenechte si její forum ujít! (Předběžný program)

"Dassault Systemes poskytuje společnostem a lidem světy 3DEXPERIENCE a umožňuje jim tak představit si udržitelné inovace schopné uvést v soulad výrobky, přírodu a život."

Bernard Charles
Generální ředitel a předseda představenstva, Dassault Systemes


Zdroj: webové stránky Dassault Systemes