Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Souhlas s pravidly

Než provedete registraci, přečtěte si prosím pozorně níže uvedená pravidla (zde naleznete kompletní znění).

Pro registraci je potřeba zadat několik informací, aby bylo možné uživatele jednoznačně identifikovat. Těmito údaji jsou zejména uživatelské jméno (přezdívka na fóru) a existující emailová adresa. Pokračováním v registraci souhlasíte s tím, že všechny výše uvedené informace poskytnete při registraci v platném znění. Správce fóra se zavazuje, že ostatní, volitelně poskytnuté kontaktní údaje jako je e-mail, MSN, ICQ apod. nebudou poskytnuty jiným uživatelům fóra ani žádné další osobě a ani nebudou zneužity k rozesílání nevyžádané pošty (spamu). Pokud si nepřejete, aby vaši emailovou adresu viděli ostatní členové fóra, můžete si tuto možnost nastavit ve vlastnostech vašeho účtu.

Souhlasíte, že toto fórum nebude používat k rozšiřování vulgárních, rasově motivovaných či takových materiálů, které svým obsahem porušují zákon. Dále souhlasíte s tím, že nebudete vyhrožovat ani napadat žádného z uživatelů fóra.

Při nedodržení těchto podmínek nebo při jinak nevhodném chování vám administrátor může pozastavit členství (i na požádání moderátora) na nějakou dobu nebo zcela znemožnit přístup na toto fórum.

Administrátor fóra nenese odpovědnost za obsah příspěvků (textu), kterými do fóra přispívají její uživatelé, ale vyhrazuje si právo editovat nevhodné či jinak závadné příspěvky a též je v případě potřeby mazat bez udání důvodu. Administrátor fóra si vyhrazuje právo zrušit členství daného uživatele a zakázat mu nadále přístup na server, pokud uživatel nebude dodržovat pravidla tohoto fóra.

Jestliže se uživatel fóra nebude chovat v rozporu s výše uvedenými pravidly, administrátor fóra ho upozorní, že jeho členství může být dočasně pozastaveno. Pokud se člen i přes toto upozornění bude nadále chovat nevhodně, bude mu okamžitě zrušen jeho uživatelský účet.

Pro postup do dalšího kroku registrace vyberte zda souhlasíte s výše uvedeným podmínkami či nikoliv a stiskněte tlačítko 'Pokračovat'

Souhlasím | Nesouhlasím