Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Dassault Systèmes kupuje společnost Realtime Technology AG (RTT)

Publikováno: 12. prosince 2013 | Zobrazeno: 3881x
Společnost Dassault Systèmes oznámila akvizici 84% kontrolního podílu ve společnosti Realtime Technology AG (RTT), předním poskytovateli špičkového profesionálního softwaru pro 3D vizualizaci, marketingová řešení a služby počítačové animace.



Akvizice RTT se sídlem v Mnichově zahrnuje její softwarovou divizi známou díky produktům DeltaGen, PictureBook, POS Configurator a dalším. Součástí dohody je i akvizice dceřiné společnosti Bunkspeed poskytující výkonný a intuitivní vykreslovací software. Mezi klienty RTT patří Hugo Boss, Adidas, Airbus, Audi, BMW, Daimler, Electrolux, Eurocopter, Ferrari, General Motors, Harley-Davidson, Nissan, Porsche, The North Face, Toyota nebo Volkswagen.

„Naši klienti vyjadřují rostoucí potřebu plně využít svého digitálního 3D materiálu a přetvářet marketing a prodej v jedinečnou zákaznickou zkušenost. Lidé z RTT mají pozoruhodný talent poskytnout svým klientům inovativní řešení,“ řekl prezident a CEO Dassault Systèmes Bernard Charlès.

Částka za RTT bude vyplacena v hotovosti. Dokončení transakce závisí na posouzení antimonopolních úřadů v Německu a v Rakousku. Dassault Systèmes plánuje v příštích několika dnech nabídnout také odkup zbývajících akcií až do výše 100% podílu za cenu 40 eur za akcii.

Dassault Systèmes – 3DEXPERIENCE Company – poskytuje firmám i jednotlivcům virtuální vizi projektů pro udržitelnou inovaci. Její špičková řešení mění způsob, jímž jsou navrhovány, vyráběny a podporovány nové výrobky. Portfolio nástrojů pro spolupráci, jež společnost nabízí, podporuje sociální inovaci a rozšiřuje možnosti, kterými může virtuální svět zlepšovat svět reálný. Společnost má přes 170 000 klientů ve více než 140 zemích světa a všech průmyslových odvětvích. Více informací najdete na www.3ds.com.

CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM a 3D VIA jsou registrované obchodní značky Dassault Systèmes nebo jejich dceřiných společnosti v USA a/nebo dalších zemích.

Autor článku: Štěpán Kačena (Grayling)