Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Dassault Systèmes se umístila mezi pěti nejudržitelnějšími společnostmi na světě

Publikováno: 3. února 2014 | Zobrazeno: 3623x
Společnost Dassault Systèmes je na pátém místě v žebříčku udržitelných firem Global 100 Most Sustainable Corporations in the World. Ten každoročně sestavuje poradenská společnost Corporate Knights. Ve srovnání s rokem 2013 stoupla Dassault Systèmes o čtyři místa a je nyní nejvýše postavenou firmou nabízející software a služby.

„Jsme přesvědčeni, že platforma 3DEXPERIENCE může našim klientům pomoci realizovat strategii firemní udržitelnosti a zároveň jim umožní navrhovat produkty a služby, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Jednoho dne tak budeme moci snížit naši ekologickou stopu a její dopad na planetu,“ uvedl Bernard Charlès, generální ředitel a předseda představenstva společnosti Dassault Systèmes.

Žebříček Global 100 je uznávaný jako standard v analýze firemní udržitelnosti. Společnosti, které se v žebříčku umístí, patří ke společnostem nejohleduplnějším k životnímu prostředí v daných odvětvích. Základními principy přístupu k udržitelnosti Dassault Systèmes jsou transparentnost, preciznost a spolehlivost. V každém regionu světa vytvořila společnost pozici „lídra udržitelnosti“ (Sustainability Leader), který je zodpovědný za zmenšování ekologické stopy a prosazování ekologických iniciativ ve svém regionu.

Více informací o firemní udržitelnosti společnosti Dassault Systèmes naleznete zde.
Další informace o žebříčku Corporate Knights zde.

O Corporate Knights
Corporate Knights je investiční a mediální poradenská společnost sídlící v Torontu. Založena byla v roce 2012. Více informací o ní najdete zde: www.corporateknights.com.

O společnosti Dassault Systèmes
Dassault Systèmes – 3DEXPERIENCE Company – poskytuje firmám i jednotlivcům virtuální vizi projektů pro udržitelnou inovaci. Její špičková řešení mění způsob, jímž jsou navrhovány, vyráběny a podporovány nové výrobky. Portfolio nástrojů pro spolupráci, jež společnost nabízí, podporuje sociální inovaci a rozšiřuje možnosti, kterými může virtuální svět zlepšovat svět reálný. Společnost má přes 170 000 klientů ve více než 140 zemích světa a všech průmyslových odvětvích. Více informací najdete na www.3ds.com.

Zdroj: Tiskový zpráva - Grayling