Nalezení a označení pártu ve file/desku pomocí vba
Uživatel | Příspěvek |
Jirka ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
7.1. 2015
| Zobrazeno:
9625x Konfigurace CATIA: 5.19 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4877]
| Publikováno:
08.01. 2015 - 09:20 Dobrý den,
úplně najít a označit to asi nepůjde, ale tohle jakž takž funguje. Princip je ve vyhledání dokumentu podle jména a spuštění příkazu Reframe On, který hledaný objekt vycentruje. K tomu by se ještě dalo přidat zvětšení (Zoom In) a pak by to mohlo být prakticky použitelné. Sub CATMain() |
[#4882]
| Publikováno:
08.01. 2015 - 17:20 Dobrý den,
nejdřív děkuji za odpověď. Vámi navrhnuté řešení jsem zkoušel, ale bohužel bez úspěchu. Řekl bych, že když mám aktivní okno DESK, tak není možné vyhledávat. Nefunguje totiž ani zkratka CTR+F. Je také možné, že dělám něco špatně :) Daný soubor (název) jsem schopný najít pomocí cyklu, ale už se mi nemodaří ho nejak označit :( |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#4886]
| Publikováno:
09.01. 2015 - 10:08 Mě se také nepodařilo soubor označit, resp. označilo to produkt soubor v okně o otevřeným dokumentem. Ale aspoň mi to přitáhlo strom v Desku a posunulo do míst, kde se hledaný soubor nacházel. |
[#4888]
| Publikováno:
09.01. 2015 - 17:43 V otevřeném dokumentu to funguje, ale v tom Desku to nedělá nic :( |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.