Problém rendrování
Uživatel | Příspěvek |
MartinS Poslat zprávu | Profil |
Datum:
14.4. 2015
| Zobrazeno:
9538x Konfigurace CATIA: V5 R19 Text dotazu: |
MartinS Poslat zprávu | Profil |
[#5054]
| Publikováno:
14.04. 2015 - 16:40 toto je výsledek rendru v prostředí drafting , stejné je to přes příkaz capture |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#5062]
| Publikováno:
14.04. 2015 - 21:10 Dobrý den,
může to být v grafice, takhle černé by to být nemělo. V příloze ukázka vykreslení v režimu Shading ve výkresu. Tím ale dostanete jen to, co vidíte v modelu. Pokud chcete alespoň trochu lepší render, použijte funkci Photo studio easy tools (ikona foťáku, dostupné v Part Design). Pak render vypadá zcela jinak - samozřejmě i zde se dá nastavit kvalita výstupu. |
ondraruca Poslat zprávu | Profil |
[#7162]
| Publikováno:
03.08. 2023 - 18:26 Dobrý den,
nevím to jistě, ale pravděpodobně po poslední aktualizaci Windows, se mi objevil stejný problém, po použití Photo Studio Easy Tools je výsledkem pouze černý obrázek. Bohužel jsem propásl možnost vrátit Windows o aktualizaci zpět. Grafické ovladače mám aktuální, ale stejně mám pocit, že renderování obstarává procesor. Nevíte prosím někdo, kde by mohl být zakopaný pes, dříve vše fungovalo v pohodě. Děkuji za odpověď. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7164]
| Publikováno:
05.08. 2023 - 14:34 Dobrý den, těžko říct, co to může být...nastavení, ovladače...
Pokud máte certifikovaný HW a release CATIA podporuje daný OS, tak zkusit přeinstalovat CATII, resetovat settings a doufat |
ondraruca Poslat zprávu | Profil |
[#7166]
| Publikováno:
10.08. 2023 - 18:21 Dobrý den,
tak po včerejší aktualizaci Windows opět vše funguje, to by mě zajínalo, kde udělali soudruzi z Microsoftu minule chybu :-) I tak děkuji za předchozí reakci. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.