Konverzia R19 do R16
Uživatel | Příspěvek |
Kamil ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
22.6. 2010
| Zobrazeno:
10802x Konfigurace CATIA: Text dotazu: |
Pavel Matějíček ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#725]
| Publikováno:
22.06. 2010 - 05:59 Bez R19 model do nižšího release nezkonvertujete. Buď si tu R19 nainstalujete (64bit OS není nutný) nebo se autor modelu uvolí a uloží míč v nižším release. |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#727]
| Publikováno:
22.06. 2010 - 08:44 Konverze do nižších release je možná, ale za cenu ztráty historie modelu. Dělá se to v Tool - Utility - DownwardCompatibility.
Převedl jsem vám model do formátu igs, ten byste měl bez problému načíst. Tento postup (nebo přes stp) je mnohem pohodlnější než zpětná konverze a hlavně jsou to uni-formáty, které lze otevřít i v jiných softech. |
Kamil ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#728]
| Publikováno:
22.06. 2010 - 12:30 A ako ten IGS rozložím? Veď je tam len samé Surface? Takto nezistím ako ste to robili.? |
[#729]
| Publikováno:
22.06. 2010 - 13:35 Nijak - o tom jsem se ale zmiňoval v minulé diskusi, že jsou to pouze mrtvé plochy. Pokud byste chtěl parametrický model, musíte si nainstalovat R19.
Princip, který jsem použil (a stejně tak i J.Cerki), je ale opravdu jednoduchý. Vytvoříte si jeden model s pěti- a druhý s šestiúhelníkem, postupně je přidáváte do sestavy a vazbíte je mezi sebou přes jejich hrany, až vytvoříte celý "ostrohranný" míč. |
Peter ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#3983]
| Publikováno:
02.07. 2013 - 21:45 Mohli by ste by ste prosím rozpísať ten postup Konverzie z V5R20 na V5R19. Skúšal som to a vytvorilo mi to len HTM formát. Neviem čo sa tam presne nastavuje. |
[#3988]
| Publikováno:
03.07. 2013 - 22:00 Udělejte to přes STEP, je to nejjistější. Popsat co kde nastavit je na samostatný článek... |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.