Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Kniha: CATIA - kompletní průvodce

Kompletní přehled příspěvků v tématu Kniha: CATIA - kompletní průvodce řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Peter Miho

Poslat zprávu | Profil
Datum: 22.10. 2015 | Zobrazeno: 10753x
Konfigurace CATIA:

Text dotazu:
Zdravím Vás. Nemáte náhodou niekto na predaj knihu "CATIA - kompletní průvodce" alebo neviete mi poradiť, kde by som ju mohol kúpiť? Bohužial v každom z knihkupectiev je už vypredaná a ani dotlač sa nechystá. Poprípade vlastné skúsenosti s podobnými knihami, čo sa týka catie, ktoré sú dobre spracované. Ďakujem.

Ing Jan Cinert

Poslat zprávu | Profil
[#5424] | Publikováno: 23.10. 2015 - 12:37
Dobrý den,

pro úplného začátečníka, který nikdy nepracoval s žádným 3D programem, bych ji určitě doporučil. Pokud už ale nějaké zkušenosti s jiným modelovacím programem máte, nebude přínos takový. Spousta věcí se dá dnes najít na webu, ať už tady nebo na zahraničních fórech. Např. na YouTube je obrovská zásoba videotutoriálů, ze kterých se dá hodně pochytit.

Z vlastních skušeností vám stejně nejvíc dá praxe, kdy vedle budou sedět zkušenější kolegové a poradí. Podle knížky se můžete učit i věci, které třeba nejsou zas až tak důležité, a takové ty věci "pod pokličkou", vám stejně uniknou.

Pokud si dobře pamatuju, tak publikace stála v době vydání cca 1200,- , pak ji několikrát zlevnili. Docela se divím, že je vyprodaná, protože díky vysoké ceně o ni snad tenkrát nebyl takový zájem.
Peter Miho

Poslat zprávu | Profil
[#5425] | Publikováno: 23.10. 2015 - 17:06
Ďakujem pekne za radu. Nie som úplný začiatočník s CATIOU, už nejaký ten čas v nej robím a youtube je perfektný, keďže aj ja sa snažím kresliť podľa videotutoriálov. Toto fórum mi pomohlo hlavne v mojích začiatkoch, kedy som potreboval ako taký rozhľad o tomto programe. Len som chcel niečo v knižnej podobe dobre spracované pre voľné chvíle, keď nie som pri počítači. Mňa to tiež prekvapilo, chcel som si ju aspoň prelistovať, že čo všetko tam je, ale asi o veľa neprichádzam, ak sú tam len základy.
Hermiona

Poslat zprávu | Profil
[#5526] | Publikováno: 10.12. 2015 - 09:09
Dobrý den. Mám na prodej knihu Catia - kompletní průvodce. Můžu ji poskytnout.


Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.