Dokumenty navázané na CATDrawing
Uživatel | Příspěvek |
Břeťa Doležal ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
23.11. 2015
| Zobrazeno:
9900x Konfigurace CATIA: V5 R19 Text dotazu:
|
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#5480]
| Publikováno:
23.11. 2015 - 15:02 Dobrý den,
použitý způsob je OK, sám to zjišťuju úplně stejně, resp. ono to asi ani jinak nejde. Metoda Next je dost hloupě napsaná, nechápu pro linky nejsou standardně jako kolekce. Momentálně se chystám na přípravu utility, která by měla zjišťovat to samé - mě bude zatím stačit jen vědět, jestli je link na scénu či na něco jiného. V dokumentaci je napsáno, že objekt Scene by měl mít metodu GetPartNumber, z čehož už by mělo jít vytáhnout dokument (i kdyby se měla vytáhnout celá mapovací tabulka Products - PartNumbers). |
[#5483]
| Publikováno:
24.11. 2015 - 07:27 Scene.GetPartNumber mi nefunguje :-(. V dokumentaci jsem to také viděl, tak nevím... |
[#5487]
| Publikováno:
24.11. 2015 - 14:14 Aha...
A nefunguje vůbec nebo jen není v nabídce metod? Kdyby se objekt scény deklaroval jako typ Object a pak se zkusila metoda GetPartNumber použít tak to taky neprojde? Otázka je, jestli objekt scény získaný z linku je to samé co scéna v sestavě. Víme jako to kolikrát funguje ... :-) Zkusil to viz výše, nebo získat objekt scény ze sestavy (GetWorkbench("SceneWorkbench")) a pak ho porovnat s objektem co vrátí link z výkresu. |
[#5498]
| Publikováno:
01.12. 2015 - 08:31 Na sceně z výkresu GetPartNumber neexistuje vůbec. A na scéně ze sestavy zkusím, až pořeším problémy spojené s přechodem na 64bitovou CATII. |
[#5500]
| Publikováno:
01.12. 2015 - 13:52 A zkoušel jste to? To že ji nenabídne intelisense nebo jak se ten našeptávač Visual Studia jmenuje ještě neznamená, že metoda nefunguje.
Uvedu příklad: U měření (objekt SPAWorkbench) je metoda GetMeasurable, kterou to taky nenabídne, ale funguje. V příloze popis z dokumentace. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.