Vkládáníé PowerCopy
Uživatel | Příspěvek |
Jiří Šrom ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
4.2. 2020
| Zobrazeno:
5779x Konfigurace CATIA: V5-6R2019,KWA Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6777]
| Publikováno:
04.02. 2020 - 20:07 Dobrý den,
nedopatřením jsem smazal vámi přiložený obrázek, ale otázka je jasná. Se stejným problémem bojuju už několik let. Je to přesně jak říkáte, když se člověk zapomene jinde než má při vložení být, vyskakují chybové hlášky. Vytvořil jsem pro PowerCopy ještě nadstavbu, o něco pohodlnější pro vkládání a hlavně s možností následné rychlé editace vloženého objektu, ale tady zase narážím na nutnost mít licenci KT1, které bohužel není dostupná v klasických konfiguracích typu MD2, HD2, ale jen PLM Express. Žádný použitelný způsob jsem zatím neobjevil. Napadá mě ale jedna možnost - vytvořit úplně primitivní makro, které zkontroluje typ InWorkObject (Body / Set), popř. nastaví požadované, a poté přes StartCommand spustí funkci PowerCopy. Tak by problém dal elegantně vyřešit. |
Jiří Šrom ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6778]
| Publikováno:
06.02. 2020 - 09:27 Děkuji za informaci. Uvidíme, jestli bychom případně využili tvorbu makra. Prozatím si tedy konstruktéři budou muset dávat pozor. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.