Výkres - chyba při převodu do PDF
Uživatel | Příspěvek |
Michal David ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
Datum:
5.11. 2020
| Zobrazeno:
5174x Konfigurace CATIA: V5-6R2018 Text dotazu: |
Ing Jan Cinert ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6874]
| Publikováno:
05.11. 2020 - 17:03 Dobrý den.
zkuste jinak nastavit export pro PDF. Nic jiného mi v tutu chvíli nenapadá. |
Milan Frýba ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6875]
| Publikováno:
05.11. 2020 - 17:54 Dobrý den,
Já v práci používám místo exportu tisk pomocí NitroPDF Creator (bývalý PDF creator), který se tváří jako tiskárna. Výsledky dobré, dá se více listů výkresu spojit rovnou do jednoho PDF. Někdy PDF vychází dost velké. Zřejmě nastavením výstupu PDF creatoru (to jsem zatím neměl potřebu řešit) |
Milan Kubišta ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6876]
| Publikováno:
09.11. 2020 - 11:57 Zajímavé je, že dvě kóty v pořádku a jedna ne. |
Michal David ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6877]
| Publikováno:
09.11. 2020 - 12:42 Dobrý den, díky moc za reakce. Zkusím se pohrabat v tom nastavení převodu do PDF. O PDF Creatoru si mohu nechat pouze zdát - naše IT nic nepovolí... Jak píše pan Kubišta - toto je zajímavé, dle mě se posunuly všechny, ale jen ta s desetinnou čárkou o tolik, že to překrylo znak průměru...
|
Josef Kočí ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6879]
| Publikováno:
24.11. 2020 - 13:58 Napadá mě převod do PDF focením obrazovky funkcí Capture ve vector modu.
Nebo nápravou výkresového standardu, ale nevím kam přesně mířit. Přehodit do jiného standardu a vyzkoušet jestli to taky blbne..Když porovnám přiložené obrázky tak posunuté jsou všechny koty jak píše Michal. jk |
Milan Kubišta ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6892]
| Publikováno:
01.12. 2020 - 12:10 Že by dělaly neplechu spíš ty desetiny? |
Patrik Vaclav ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil |
[#6914]
| Publikováno:
20.01. 2021 - 13:24 Zdravím Vás,
znak priemeru sa posúva pretože máte vypnutú možnosť "Discretize all fonts" v nastaveniach pre PDF, čo poslal p. Cinert. Keď to zapnete mali by ste mať po problémoch s PDFkom a danými kótami. PS: desatinou čiarkou to neni ale je to celkovou dĺžkou kóty. |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.