Name Geometrical tolerances
Uživatel | Příspěvek |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
Datum:
14.6. 2024
| Zobrazeno:
462x Konfigurace CATIA: R32 Text dotazu: For Each oGDT In oGDTs |
Jakub Dědík Poslat zprávu | Profil |
[#7203]
| Publikováno:
17.06. 2024 - 09:21 Ahoj Pavle, mám pocit že s tímto jsem taky bojoval a pak jsem to vzdal. Ty GDT jsou dost atypicky. |
Ing Jan Cinert Poslat zprávu | Profil |
[#7204]
| Publikováno:
17.06. 2024 - 16:09 Dokumentace říká tohle. Vlastnost Name tam opravdu není. Zkusím ji načíst jako typ Object a přepsat, ale očekávám chybu.
Dám vědět, až se k tomu dostanu. |
[#7205]
| Publikováno:
18.06. 2024 - 09:22 Tak potvrzuju předchozí komentáře, nic nezafungovalo
GDT se tak dá najít jen podle jména přes Selection.Search, ale pak s tím dál nepůjde pořádně nic dělat, když se dopředu neví, jaký bude název další vytvořené... |
Pavel Krsek Poslat zprávu | Profil |
[#7208]
| Publikováno:
19.06. 2024 - 10:22 Děkuji všem za příspěvky. Je to tedy, jak jsem si myslel tj. že to nejde :) |
Jakub Dědík Poslat zprávu | Profil |
[#7209]
| Publikováno:
20.06. 2024 - 10:25 Ta property Name není často vlastní konkrétní třídě, ale je zděděná z AnyObject, proto jí lze skoro všude využívat. Ty GDT ji ale nevyužívají tak jak ostatní třídy. Proto je také videt v intelisense :) Navíc mám pocit že i když se dala sledovat nějaká posloupnost v nově vytvořených GDT platilo to pouze pro konkrétní instanci výkresu. Znovu otevření se ty jména generovaly od 0.
Takže pokud jste udělali třeba 20 GDT ale nějkteré smazali a zůstaly třeba tři tak pokud se znovu otevřel výkres tak ty tři byly pěkně indexovaný 1, 2, 3 a né 5, 10, 20 |
[#7210]
| Publikováno:
21.06. 2024 - 08:08 To už je skoro jako v NX. Tam se u některých features pracuje víceméně jen s indexy a je to peklo. S přeuložením se indexy přečíslují a je hotovo :-) |
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.