Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Vytvořit téma
Koncepty
Seznam oblíbených
Soukromé zprávy
Pravidla
Live CHAT
VIP žádost
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

pomoc pri \"sustruzeni\" generovanie drahy

Kompletní přehled příspěvků v tématu pomoc pri \"sustruzeni\" generovanie drahy řazený podle data jejich publikace na fóru.

UživatelPříspěvek
Dušan Haruska

Poslat zprávu | Profil
Datum: 11.1. 2012 | Zobrazeno: 7080x
Konfigurace CATIA:

Text dotazu:
zdravim hosi,stiahol som si manual kde bolo frezovanie,podla toho som sa naucil ako take zaklady,i ked by to este chcelo neaky obsiahlejsi manual..
a teraz som si spravil jednu suciastku a skusal som to lathe machining ale som sa stratil,hned na zaciatku asi mam zle spravenu suciastku,lebo mi nesedi suradnicovy system,ale aj tak halvne by som potreboval,hrubovanie,sustruzenie kontury alebo podobne,do prilohy som odfotil kus,ktory som chcel robit..nemal by niekto manual?alebo neaky link kde by to bolo?

Přiložené soubory:
kus_na_stocenie.zip

Jan Račák

Poslat zprávu | Profil
[#2547] | Publikováno: 12.01. 2012 - 06:15
Tvar obrobku a polotovaru vybíráš tak že označí (kontury) hrany. Takže buď je vybereš ze skicy nebo pomocí řezu. Pokud jsi součást nedělal rotací můžeš si vytvořit skicu zvlášť kde si do dané roviny promítněš hrany pomocí půsečíku roviny a tělesa.Osa x musí být orientovaná jako kontura. To znamená nesmí být kolmá na rovinu řezu nebo skicy musí v ní ležet.


Uživatel nepřihlášen

Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.