Mazanie Publikácii
| Uživatel | Příspěvek | 
                      agaragar ![]() ![]() Poslat zprávu | Profil  | 

Datum:
                        16.8. 2012
                         | Zobrazeno:  
                        10408x Konfigurace CATIA: Text dotazu: 
 Vďaka za každú radu. Majte sa  | 

Ing Jan Cinert ![]() Poslat zprávu | Profil  | 
                            [#3183]
                             | Publikováno: 
                            16.08. 2012 - 18:29 Tohle funguje:
 Sub CATMain() Pravděpodobně je chyba v API, jakmile je víc než jedna publikace, u metody Item to hodí chybu. Takže to pustím víckrát a testuju počet publikací. Ještě by to chtělo doošetřit zacyklení nějakou podmínkou s max. počtem cyklů.  | 

[#3185]
                             | Publikováno: 
                            16.08. 2012 - 18:55 Vďaka, ja som dával do remove číslo a v tvojom makre sa tam uvádza meno a to mi pomohlo.
 Rozmýšlal som nad tým došetriť zacyklenie a v tom mi napadlo toto: Myslím, že on ak má napr. 5 publikácii a vymaže sa prvá je ich už len 4 a každým cyklom sa zmenšuje tento počet, ale i nadobudne až číslo 5 a ono to tam už nie je, preto vypíše chybu, takto mi to funguje, ak mažem všetky publikácie. Mažem vždy prvú a postupne ubúdajú... Toto je upravený kód od teba: 
 Vďaka ešte raz.  | 

[#3186]
                             | Publikováno: 
                            17.08. 2012 - 14:14 V tom případě by to stačilo i otočit, tedy
 For i = oPubs.Count To 1 Mě to ještě trochu zlobilo, ve stromu publikace zdánlivě zůstávaly i po smázání, ale přitom už neexistovaly (zmizely až když jsem otevřel dialog s pro jejich editaci a zavřel ho).  | 

[#3187]
                             | Publikováno: 
                            17.08. 2012 - 17:15 Veru chcel som sa spýtať, že pročo sú tam stále zobrazené keď už neexistujú, ale myslel som si, že to iba na V5R19 SP2 to robí a že inak to bude fungovať korektne, v strome ale skúšal som to čo píšeš, že zmiznú iba ak sa otvoria publikácie a zavrú.
 Skúšal som, ak sa to uloží, zavte a znova otvori, tak zmiznú samé, ale nie je to moc praktické. Ani part.update to nezregeneruje, tak aby sa refres-li tie publikácie. A inak s tým FOR je to dobrý nápad, takto obrátene som to ešte nikdy nedefinoval vďaka za TIP.  | 

[#3188]
                             | Publikováno: 
                            17.08. 2012 - 23:14 Já to dělám na R19 SP9 HF19 a taky s chybou, to bude všude.
 A ten obrácený FOR je jen programování...  | 
Uživatel nepřihlášen
Pro zobrazení obsahu stránky / provedení akce (vytvoření nového téma, napsání odpovědi do diskuse apod.) musíte být přihlášeni.