Vítejte !   Přihlášení | Registrace
Hlavní menu
CATIA fórum.cz
Novinky
Seriál CATIA
Obecně o CAD
Novinky ze světa DS
Makra pro CATIA V5
Diskuse
Základy Catia
Ke stažení
Doporučujeme
Pracovní příležitosti
Reklama a kampaně
O fóru
Nápověda

Nová sekce fóra: Komerční makra

Publikováno: 26. dubna 2011 | Zobrazeno: 3079x
Poslední dobou jsme se začali setkávat s dotazy uživatelů týkajících se problematiky maker a programování, jejichž zodpovězení bylo velmi náročné. Některé z nich již se pohybovaly za hranicí, kdy nebylo možné (a s ohledem na ostatní společnosti poskytující služby v tomto oboru ani rozumné) poskytnout odpověď zdarma. Rozhodli jsme se proto rozdělit kategorii Makra a Programování na dvě nové části - sekci Catia & Makra, která odpovídá původní sekce Makra a Programování, a novou sekci Komerční makra, kde budou předváděna komplexní řešení a některá složitější jednoúčelová makra.

Co zde najdete

Zpočátku bychom zde chtěli nabídnout produkty, které vznikaly na základě našich vlastních myšlenek a podnětů kolegů při "výkonu" povolání konstruktéra. Často za vznikem řešení stála absence některé funkcionality základního modulu nebo snaha o zvýšení komfortu práce.

Vize

Postupem času by se zde mohla objevovat makra (a obecně všechny rozšiřující aplikace CATIA V5) i jiných společností, které budou mít zájem zde své produkty představit.

Novou sekci Komerční makra naleznete zde http://www.catia-forum.cz/commercial/.